Dag 1 – 4K Kampen

Vanochtend vroeg wakker en vroeg de spullen opgeruimd. De tent en slaap spullen kunnen weer de kano in. Vanuit de kano vereniging Kampen naar het zuiden via het Reevediep naar de Reevesluis. Met een grote groep konden we geschud worden, op naar de IJssel onder de Molen- en IJssel brug door, op naar het oosten het Ganzediep in, de Ganzen sluis door en aan de linkerkant/oever wat de camping is voor zaterdag op zondag even wat gegeten en gedronken, bij de Zeeverkenners (Scouting) even naar de WC. Verder het Ganzediep door richting ‘Goot’, net voor het Zwarte meer heerlijk pauze kunnen houden en lekker kunnen eten en drinken. Toch wel fijn dat er voldoende plaatsen zijn voor de eet- en drink pauzes. Vanuit het begin van het Ganzediep schuin (NNO) over (met een kleine slinger, onduidelijk verboden gebied) naar het Vollenhover Kanaal. Na een aantal kilometers de hoek om we stonden rondom het veld bij “Stadsbrouwerij Vollenhove”, dit is in de buurt van de camping die ook een groeps accommodatie heeft.

Tent opgezet, gedoucht en daarna in de zon water gekookt en gegeten. Na het eten de brander gemaakt, twee rubbers vervangen en het was nodig, één rubber was vierkant ipv rond en gescheurd.

Vrij vroeg naar bed en ondanks een frisse nacht goed geslapen totdat je in de ochtend voor de wekker naar de WC moet, uiteindelijk nog even kunnen blijven liggen… Op naar dag 2!!

 

Route: