Dubbel feest!

Afgelopen zaterdag (9-sept) was het 90 jarig jubileum van DKV (Deventer Kano Ver.), we hebben in de middag een aantal spelletjes rondom en op het water gedaan. Met de hitte was dat wel erg fijn en hebben dus hiervan genoten.

Hierna snel omgekleed en mij netjes aangekleed voor het officiële stuk van het jubileum, vanuit de bond (voorzitter) was er iemand maar ook de burgemeester van Deventer was aanwezig. Tijdens het officiële deel ben ik gehuldigd omdat ik 25jr lid ben. DKV, dank voor de mooie oorkonde!

Hierna hebben we een BBQ gehad met lekker vlees en een salade! Met dank aan de DKV catering en de vrijwilligers die mee hebben geholpen! Na een leuke pup quiz en een avondje muziek was het feest laat afgelopen, helaas waren er na de BBQ en de quiz al een aantal leden naar huis, dus een klein gezelschap tot in de late uurtjes… 😉

Na het weekend ook langzaam begonnen met andere dingen, zoal de voorbereiding voor een weekendje Friesland.
Camping Simmerwille te Earnewald, voor DKV een bekende camping en het voelt fijn om er weer eens een weekendje te overnachten.

Met dank aan een goed opbergsysteem ligt het meeste al klaar in de berging, in het appartement even alles rustig bij elkaar zoeken aan de hand van een mooie gevulde paklijst. Het meeste is gepakt, nog even boodschappen doen, het eten en drinken (deels) apart houden en dan de laatste boodschappen doen. Op naar een mooi weekend in Friesland! Binnenkort meer!